Workshop


Afterwork med Cooke, Sony & Engströms


Vi på Engströms skulle vilja välkomna dig att komma till vår afterwork den 27 November kl 16-21 på John Scotts i Stockholm. Afterworken arrangerar vi tillsammans med Cooke Optics och Sony CineAlta.

Det här kommer vara första gången i Skandinavien som de nya Cooke FF+ och 1,8X Anamorphic-linser finns tillgängliga för att testa.

Vi kommer också visa en fungerade prototyp på tilläggsmodul för SONY VENICE som tillåter en väldigt liten sensor-enhet med den mest avancerade teknologin hittils i filmproduktion. Tilläggsmodulen för VENICE utvecklades och användes för produktionerna: Avatar 2 och Avatar 3.

Spela lite biljard eller Shuffleboard, njut av lite god mat och dricka, och missa inte att minglet där det finns möjlighet att få lite "hands-on experience" av de nya Cooke-linserna, tre SONY Venice enheter, och massor av intressant filmutrustning. Vår personal tillsammans med Cooke och Sony, kommer finnas där för att svara på alla dina frågor som du kan ha när vi visar några realistiska inspelningsscenarion, olika linser samt diskutera dina framtida produktioner.

Missa inte datumet & platsen, och glöm inte att registrera dig för eventet!


Tid och plats: (Klicka för att registrera dig)

Vi hoppas att se dig där!